SANT JORDI ANGLESOLAT

image_pdfimage_print

Sant Jordi és un dia molt especial i bonic; els carrers són ocupats per llibres, escriptores i lectores, i al centre està la cultura i l’amor per les històries. Tothom parla de contes, poesies, novel·les i àlbums il·lustrats. Nosaltres ens hem adelantat i avui totes les comunitats de l’escola hem trobat un moment per compartir el plaer de la literatura i lectura.

El dia ha començat amb la sortida de les petites d’EI3 a la floristeria per recollir les roses que decoren l’escola. La comunitat de mitjanes ens han regalat a la resta tot un seguit d’endevinalles que ens han fet sommiar i pensar en contes, personatges fantàstics i d’altres mons. L’activitat ha finalitzat amb un regal meravellós: un llibre d’endevinalles creat per elles mateixes.

Després del pati que millor que poder gaudir totes plegades d’una estona de lectura compartida amb els grans de l’escola. Sentir les històries en veus d’infant omple els nostres petits caps de moments màgics i de creativitat a dojo.

I per dir adéu a aquest espectacular dia de Sant Jordi… teatre d’aprop, punts de llibre, roses inflables, testos testats en paradetes solidàries,…

Ho voleu veure? Allà va!

image_pdfimage_print

3 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *