La classe de la festa

image_pdfimage_print

Escollir nom no ens ha estat gens difícil. I es que el no podia ser un altre: si hi ha alguna cosa que ens agradi a tots per igual és muntar festa grossa! Cantar, ballar, riure i celebrar! I aquests moments de gaudir a l’escola ens està unint com a grup i ens ajuda a sentir l’Anglesola casa nostra. 

Ho vam passar tant bé a la festa de la Castanyada, que volíem organitzar una altra. Així que vam fer llista d’allò que necessitàvem: 

Amb l’arribada del dia de la música vam aprofitar per assajar el ritme de la batucada. Des de llavors el sorral es converteix en un escenari ple d’instruments de percussió. 

Però les guitarres i ukeleles no es queden enrere, elles i ells volen afegir-les a la batucada… d’acord, farem una batucada diferent. I també… visca el rock and roll! 

Les garlandes i banderoles ja estan preparades. Hem tingut uns quants dies de feinada: pintar amb aquarel·les, retallar, grapar…


El Gael volia fer-ne amb forma d’ics, la idea va encantar i amb celo i cola vam crear-les. 

Ara tenim algunes coses de la llista preparades… aquests dies potser rebreu noticies nostres, famílies. Us necessitarem per enllestir els detalls finals de la festa!  

image_pdfimage_print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *