BEQUES MENJADOR

image_pdfimage_print

Us recordem que el 1r període obert per sol.licitar els Ajuts Menjador 2022/2023 és del 5 i al 25 de setembre de 2022, ambdós inclosos.

Les sol·licituds es presentaran a través d’un formulari telemàtic per a l’alumnat matriculat al curs 2022/2023; el trobareu en el següent enllaç:

https://cebajutsmenjador.azurewebsites.net/

Les dades econòmiques que se sol.liciten corresponen a l’exercici de l’any anterior, el 2021.

No cal aportar els carnets de família nombrosa/ monoparental, ni el dels graus de discapacitat, ja que aquesta informació la consultarà el CEB per interoperabilitat amb els organismes corresponents.

IMPORTANT:   Un cop emplenada i enviada la sol·licitud, es generarà un resguard que caldrà que imprimiu, signeu lliureu al centre (caldrà adjuntar-hi la documentació, en el cas que sigui necessària), màxim fins el dia 25 de setembre. Si no ens les lliureu signades, el CEB no les tramitarà. 

És obligatori introduir el número d’identificació de l’alumne/a (IDALU), en la sol.licitud; en cas que no el tingueu, podeu obtenir-lo mitjançant l’enllaç:

https://educacio.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/identificador-alumne

Si teniu problemes per accedir-hi, ens el podeu sol.licitar per telèfon a l’escola.

Per tramitar les sol·licituds de les famílies que tinguin dificultats tècniques o de qualsevol altre tipus, es donarà suport presencialment des del Consorci amb cita prèvia.

image_pdfimage_print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *