El Pati Grafiter.

L’espai exterior és un espai més de joc, un lloc on entrar en contacte amb la terra, la sorra i l’aire del cel. Amb l’ajut de les inclemències i amb l’ajut del sol, el pati ens brinda un lloc per l’exploració, per l’observació i pel joc: el simbòlic i el motriu, ens dóna ademés l’oportunitat d’establir nous jocs i relacionar-nos de manera diferent a l’aula que ens acull tot l’any.

EL nou pati engega noves possibilitats on amargar-se, on escalar, on plantar el campament i entrar en el joc col·lectiu i ens dóna l’oportunitat de crear i créixer juntament amb la tribu.

Ja dèiem a la visita que vau poder fer a l’escola aquesta setmana que aquest ambient “grafiter” és efímer i li queda poc. Perquè també el tingueu a la memòria: unes imatges per recordar.

La setmana “Carnavalera” ens va donar la possibilitat d’anar més lluny de l’exterior quotidià: el Parc de les Corts, a baix al carrer Numància.

Una tarda de joc diferent, divertida, on posar en pràctica habilitats motrius i perdre pors juntament amb els amics i les amigues de La Classe de les Plantes de l’Arc de Sant Martí.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *